Моля, прочетете внимателно този текст. 

Той представлява споразумение между Вас и „Астрагруп“ ООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.
Използването на предлаганите от електронния магазин „Pizza World“ услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

 

1. ЗА ФИРМАТА

Фирмата, която предоставя услугата, е „Астрагруп“ ООД, ЕИК 115527842, с адрес на управление: 

4000 Пловдив,

ул. Константин Стоилов №47, ет. 2

 

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

За да закупите продукт от www.profysonline.com, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.
Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви). 
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.profysonline.com

Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.profysonline.com. . 

При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на „Пазарувай Лесно“.

 

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ 

„Астрагруп“ ООД e вписана като Администратор на лични данни по смисъла на чл. 3, ал. 1 от Закона за защита на личните данни под идентификационен номер

„Астрагруп“ ООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. 

„Астрагруп“ ООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.

Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.

 

5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ

„Астрагруп“ ООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

 

6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти. 

Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

 

Стъпка 1 - Информация за доставката

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. 

Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. 

За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка.

 

ВАЖНО:

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

 

Стъпка 2 - Информация за плащане

В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите.

Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане. "Пазарувай Лесно" Ви дава следните възможности:   

• наложен платеж - плащане на куриера при доставката;

• плащане по банков път (за корпоративни клиенти);

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. 

Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле.

Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

 

Стъпка 3 - Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива). 

Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. 

След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. 

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. 

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

 

ВАЖНО:

Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва Pizza World с изпълнение.

 

7. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy при цени съгласно действащата ценова листа на куриера. 

Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

Можете да избирате от следните видове доставка:

• Експресна – срокът за доставката е 1 работен ден, ако поръчката е направена до 15:00 часа на предходния ден.

• Икономична – срокът за доставката е 2 работени дни, ако поръчката е направена до 15:00 часа на предходния ден.

• За София (само в рамките на града) - са възможни доставки за 3 и 6 часа, 1 или 2 дви.

 

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден. 

* При извънредни обстоятелства и независещи от „Астрагруп“ ООД причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако не е в състояние да изпълни заявка, „Астрагруп“ ООД поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира. В случай че клиентът е платил предварително, „Астрагруп“ ООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

ВАЖНО! При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж.

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера.

Свържете се с нас на телефони 0885 847 678  или ни пишете на имейл: office@chefs-heaven.com, за да ни информирате за случая.

 

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: 

• няма механични повреди;

• с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;

• придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

 

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Pizza World“ на телефон 0885 847 678 и да съобщи за отказа си. „Астрагруп“ ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

 

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Астрагруп“ ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

 

При установяването на фабричен дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.  

 

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Pizza World“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни.

 

9. ВРЪЗКИ С ДРУГИ САЙТОВЕ

За улеснение на потребителите www.profysonline.com дава връзки към други сайтове, имащи отношение към предлаганите продукти и услуги.

 

10. ВРЪЗКА С НАС

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. 

Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона. 

Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на телефон 0885 847 678 за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на вашия оператор.

Можете да ни пишете на имейл адрес: office@chefs-heaven.com. За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас:    

 

11. ОТГОВОРНОСТИ

При ползване на услугите, предлагани от „Астрагруп“ ООД:

Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.

„Астрагруп“ ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.

„Астрагруп“ ООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки. 

 

12. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА

Цялото съдържание на сайта e собственост на „Астрагруп“ ООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на „Астрагруп“ ООД се наказва от закона.

 

Екипът на „Pizza World“ се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0885 847 678, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!